فسنجان گیلانى

 

  مواد لازم برای 7 نفر:

مرغابى یا اردک یا مرغ درشت یک عدد

مغز گردوی چرخ شده 750 گرم

رب انا ترش 3 قاشق غذاخورى

نمک و فلفل به اندازه کافى

 

 

طرز تهیه با مرغ:

گردوی چرخ شده را با 3 یا 4 لیوان آب و رب انار ترش مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا 2 یا 3 ساعت آهسته بجوشد.

گاهى هم خورش را هم می زنیم تا ته نگیرد و بوى خامى گردو از بین برود.

سپس مرغ را درسته یا به چهار قطعه تقسیم کرده و همراه با نمک و فلفل و کمی آب می گذاریم تا کاملا بپزد.

بعد از اینکه مرغ پخت، آن را به خورش اضافه می کنیم.

سپس صبر می کنیم تا خورش به روغن بیفتد و آب آن کم شود و به اصطلاح جا بیفتد.

طرز تهیه با مرغابی یا اردک:

 

برای این کار مرغابى را کاملا پاک کرده و می شوییم.

گردوی چرخ شده، مرغابى، آب و کمی نمک و فلفل را با هم در قابلمه می ریزیم و می گذاریم بپزد.

وقتى مرغابى کمى پخت، رب انار را به آن اضافه می کنیم.

سپس صبر می کنیم تا خورش به روغن بیفتد و آب آن کم شود و به اصطلاح جا بیفتد.

/ 0 نظر / 6 بازدید