چغرتمه ( گیلانی ) مواد لازم :

 

مرغ متوسط یک عدد تخم مرغ 4 عدد پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپ خوری آرد یک قاشق سوپخوری زعفران کمی فلفل به مقدار لازم طرز تهیه :

مرغ را پاک کرده و آن را چند قطعه کنید. سپس کمی آن را سرخ کنید و با پیاز و زعفران حل شده و 2 لیوان آب بگذارید بپزد. سپس آرد را کمی در روغن تفت داده و به مرغ اضافه کنید . نمک و فلفل را به مقدار کافی به آن اضافه کنید. تخم مرغها را در ظرف جداگانه به هم بزنید و به چغرتمه اضافه کنید.

/ 0 نظر / 14 بازدید