مواد اولیه:

برنج                                          چهار پیمانه

سبزی‌پلویی                               500 گرم

گوشت گوسفندی سردست       250 گرم

چغندر                                      یک تا دو عدد

هویج                                         دو عدد

قیسی زردآلو                              نصف پیمانه

پیاز                                            یک عدد

گَردِ لیمو                                     دو قاشق غذاخوری

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه       به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت
یک تکه یا خرد شده در می‌آوریم.

* پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه
می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

* فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به
اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و می‌گذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم
نیم‌پز شود.

* برنج را خیس کرده و آبکش می‌کنیم. چغندر
را پوست گرفته، حلقه‌حلقه برش می‌دهیم. هویج را هم به شکل مورب برش می‌زنیم. قیسی
را شسته و خیس می‌کنیم.

* مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه
یک کفگیر روی آن برنج می‌ریزیم.

* گوشت نیم‌پز را قرار داده، روی آن گرد
لیمو می‌پاشیم.

* چغندر و هویج را روی گوشت قرار می‌دهیم،
سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج می‌ریزیم تا موادمان به صورت لایه‌ای درون قابلمه
ریخته شود.

* قیسی‌ها را درون کمی روغن تفت داده، روی
برنج می‌ریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم می‌کنیم.

/ 4 نظر / 41 بازدید
مرجان

از هر شهری یه غذا گذاشتی خیلی خوبه مرسی ربابه جون :) به نظرم عصاره سبزیجات الیت ایده خوبیه ها اگر اون هم به غذات اضافه کنی

Ali

آفرین

نسرین تاجزاده

با سلام و خسته نبا شید به شما خانم محترم من به غذاهای اذری خیلی علاقه دارم و از شما ممنو نم که انقدر قشنگ توضیح دادید اومید وارم همیشه مو فق باشید

نفس

سلام نه عزيزيم تو ته چين فيروزكوه أصلا گوشتو نميپزن خام ميزارن لأي برنج